GroenLinks Oostzaan

Meld je aan voor de Klimaatstaking

🗓 Vrijdag 27 September 🕖 13:00 📍 Den Haag

GroenLinks Tweede Kamerlid Suzanne Kröger presenteerde onlangs 73(!) maatregelen die zowel op korte als lange termijn de CO2-uitstoot van Schiphol verminderen en een Europees treinnetwerk mogelijk maken.
 
Heel belangrijk, want we zien dat de politiek nog lang geen grip heeft op de klimaatcrisis. Deze zomer werden we allemaal opgeschrikt door de beelden van het Amazonewoud in lichterlaaie en de hitterecords die in ons eigen land werden verbroken. En toch denkt ons kabinet nog steeds de klimaatdoelen te halen met maatregelen als 'vaker de spanning van je autobanden controleren' of 'radiatorfolie plakken'. Ze zet de belangen van de grote bedrijven nog steeds voorop.
 
We moeten de druk dus nog verder opvoeren. En dat is precies wat we gaan doen.
 
Van 20 tot en met 27 september zijn er wereldwijde Klimaatacties. Ook Nederland doet mee, met een grote 
Klimaatstaking op vrijdag 27 september in Den Haag. GroenLinks is daar met zoveel mogelijk mensen bij. Want hoe meer mensen, hoe luider onze boodschap!
 
Meer informatie volgt, maar zet deze dag alvast in je agenda en meld je aan:  
Ik doe mee
 
 
GroenLinks blijft in actie komen zolang de toekomst van ons thuis, de aarde, op het spel staat. Het is tijd dat er een definitieve doorbraak komt in dit magere klimaatbeleid van het kabinet. Het is tijd dat de politiek in Den Haag, Europa, en over de hele wereld wakker wordt.
 


foto greenpeace


TERUG